"Bolaget ska: (i) Skapa eller förvärva, samt äga, driva och utveckla en digital upptäcktsplattform som tillhandahåller, all sorts information, såsom detaljerade uppgifter om menyer, kontaktuppgifter, rabatterbjudanden, restaurangers kvalitet på service och mat, klubbar, matleverantörer och andra leverantörer av mat och dryck i syfte att hjälpa (i) webbplatsens användare att fatta välinformerade beslut om var de ska äta och liknande och (ii) restauranger, hotell och andra tjänsteleverantörer att marknadsföra sig mot målgruppen i Sverige och utomlands. (ii) Upprätta ett kommunikationsmedium 'ocheller upprätta en talsvarsbaserad telefonservice med tillhörande servrar för att skapa ett alternativt medium för egna informationskällor 'ocheller för andra dryckesrelaterade behov, såsom lyxkrogar, hemleverans etc., och upprätta system som baseras på en intäktsfördelning mellan såväl tjänsteleverantörer som deras kunder. (iii) Erbjuda olika mervärdesskapande tjänster, såsom bordsbokning via internet och recensioner av specifika kök och liknande, genom vilka bolaget ska främja interaktiv kontakt mellan restauranger och kunder i syfte att utöka restaurangernas affärsmöjligheter, samtidigt som plattformens användningsområden utvecklas, samt tillhandahålla en möjlighet att på ett bra sätt kommunicera mellan användare, restauranger, annonsörer och övriga intressenter i mat- och dryckesindustrin i Sverige och utomlands. (iv) Agera som franchisegivare och tillhandahålla tekniska tjänster samt marknadsföra hotell, semesteranläggningar, campingar, restauranger, pubar, barer, kasinon, rekreationscenter och liknande, och agera som ombud för hotell och andra företag i liknande sammanhang, samt ingå avtal avseende detta i och utanför Sverige. (v) Bedriva verksamhet som tillverkare, köpare, säljare, distributör och leverantör av mineralvatten, läsk, fruktdrycker och andra drycker, samt frukt- och grönsakspulver, proteinrika livsmedel, snabbmat och andra livsmedel. (vi) Bedriva verksamhet som konsult för hotell, semesteranläggningar och restauranger, samt utbilda kockar och annan kökspersonal, samt annan arbetskraft för hotellindustrin, i Sverige och utomlands. Tillhandahålla catering, vara värd för och organisera fester, shower, utställningar, presskonferenser och liknande, samt tillhandahålla mat, dryck, tält, dekorationer och liknande i samband därmed eller anordna event för storkök, restauranger, och andra leverantörer av mat och dryck etc. (vii) Ge näringsidkare möjlighet att marknadsföra sina tjänster genom IT-lösningar. Bedriva annan med ovan förenlig verksamhet samt verksamhet som är förenlig med den verksamhet som i övrigt bedrivs inom den koncern bolaget tillhör."